Φόρτωση Εκδηλώσεις

«Astor Piazzolla: Αnother way to Tango»: μουσικό σύνολο “ΙΑΜΒΟΣ”.

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

27/05/2016 | 08:00 - 17:00

Συμπληρώνοντας 30 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προγραμματίστηκαν τριήμερες εκδηλώσεις εορτασμού και άλλες δράσεις στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών πραγματοποιήθηκε η συναυλία  με “Astor Piazzolla: Αnother way to Tango” από το μουσικό σύνολο “Ίαμβος”: Κωνσταντίνος Γράβος (τρομπέτα), Δρ. Σέβη Μαζέρα (πιάνο), Ζαφειρούλα Χαντή (τσέλο)

ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ

Παρασκευή 27/5/2016

Το μουσικό σύνολο ΙΑΜΒΟΣ διασκεύασε και παρουσιάζει έξι Tango του Astor Piazzolla, τα οποία αποτελούνε την μουσική επένδυση της μουσικοχορευτικής παράστασης «Corpus Anima: ‘Ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για τη διαρκή αναζήτηση της ένωσης Ψυχής και Σώματος».

Τα μέλη του ΙΑΜΒΟΥ είναι διπλωματούχοι σολίστ με πολύ καλές σπουδές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και στον τομέα της επιστήμης της μουσικολογίας και των ανώτερων θεωρητικών. Στο ενεργητικό τους έχουν ατομικά  βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, συμπράξεις σαν σολίστ με ορχήστρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με διάφορα σύνολα μουσικής δωματίου. Το μουσικό σύνολο ΙΑΜΒΟΣ έχει εμφανιστεί σε πολιτιστικές διοργανώσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και κατά καιρούς κάνει ειδικά αφιερώματα σε μεγάλες διεθνείς μουσικές προσωπικότητες.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/05/2016
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ
Αγίου Δημητρίου 159Α
Θεσσαλονίκη, 546 36 Greece
Phone
2310991610
View Χώρος Διεξαγωγής Website

share

Συνημμένα αρχεία

Όνομα αρχείου Αρχείο

Πρόγραμμα

Είδος αρχείου: pdf4,02 MB

Κατεβάστε το αρχείο